Overground Showroom, platforma de concerte on-demand, sărbătorește un an pe 9-11 aprilie cu trei concerte în premieră – Anton Pann, Madrigal și Amadeus

Overground Showroom, „Netflixul de concerte” care îți aduce concertele live la tine acasă, împlinește un an de la lansare! Un an în care Overground Showroom a devenit o veritabilă bibliotecă online de concerte românești, cu zeci de producții de înaltă calitate disponibile atât cu nume consacrate (Vița de Vie, Nicu Alifantis, The Mono Jacks, byron) cât și cu trupe aflate în ascensiune.

Pentru a sărbători un an de activitate, pe 9, 10 și 11 aprilie în Overground Showroom Anniversary Weekend, pe platformă vor avea premiera trei concerte deosebite:
9 aprilie: Anton Pann – Kira Kiralina live la Sala Radio
10 aprilie: Corul Madrigal – Bijuterii Corale live la Amfiteatrul Eminescu
11 aprilie: Amadeus – Joy (A Concert in Nature)

Weekend-ul aniversar de pe Overground Showroom începe vineri, 9 aprilie, la ora 20:00 cu premiera concertului Anton Pann – Kira Kiralina înregistrat în 2018 la Sala Radio alături de un număr de invitați speciali!

Anton Pann – Până când nu te iubeam (Kira Kiralina live la Sala Radio)

Spectacolul-concert Kira Kiralina a fost susținut de Ansamblul Cameral de Muzică Veche „Anton Pann” la Sala Radio din București în septembrie 2018 și a fost construit în jurul baladei omonime, reiterând prin intermediul muzicii și al video-proiecției o ipotetică peregrinare din apele Dunării spre cele ale Mediteranei, pe urmele preafrumoasei Kira. Călătoria muzicală ne poartă din România până în Maroc, trecând prin Bulgaria, Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia și Spania. Alături de muzicienii români, au fost prezenți pe scenă și trei însemnați artiști marocani care au completat exotica poveste.

Weekend-ul aniversar continuă sâmbătă, 10 aprilie, la ora 20:00 cu premiera concertului Madrigal – Bijuterii Corale înregistrat în vara anului trecut la Amfiteatrul Eminescu din București!

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” – Fluture (Ștefan Popescu)

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” prezintă concertul „Bijuterii corale”, un eveniment din Stagiunea estivală în aer liber desfășurat la Amfiteatrul „Mihai Eminescu” din București în august 2020. Programul concertului conține o selecție din cele mai frumoase lucrări corale din muzica românească și universală și este dirijat de Cezar Verlan, dirijorul secund al Corului Madrigal începând cu anul 2016, specialist cu o vastă experiență în arta dirijorală și pedagogia muzicală.

Aniversarea Overground Showroom se încheie duminică, 11 aprilie, la ora 20:00 cu premiera concertului Amadeus – Joy (A Concert in Nature) înregistrat în vara lui 2020 într-o tabără de creație în munții Buzăului.

Amadeus – Joy (live single)

2020 e anul în care trupa Amadeus a împlinit 20 de ani, iar Andreea, Patricia, Bianca și Laura au lansat albumul „Joy” 100% independent, un album realizat prin forțe proprii, cu multe sacrificii, dar și multe bucurii. Albumul a fost finalizat vara, într-o tabără de creație în munții Buzăului, Lacul cu Mesteceni. În ultima zi de tabără fetele au cântat toate piesele de pe album într-un concert, având drept public doar natura. Urmărește concertul în natură al grupului Amadeus în exclusivitate pe Overground Showroom începând cu 11 aprilie, de la ora 20:00!

Biletele la premierele online ale concertelor Anton Pann (9 aprilie), Madrigal (10 aprilie) și Amadeus (11 aprilie) se găsesc pe www.iabilet.ro la prețul de 29 de lei / concert și oferă acces timp de o lună la concertul înregistrat. După achiziția biletelor, cumpărătorii vor primi un email din partea Overground Showroom cu username-ul și parola contului lor în care vor putea urmări premiera concertului, la ora 20:00 din ziua fiecărei premiere. În cazul în care cumpărătorul are deja cont pe platformă, concertul va fi automat disponibil în contul de utilizator la ora premierei. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent – lunar, trimestrial sau anual.

Despre Overground Showroom

OVERGROUND SHOWROOM este o bibliotecă video on demand dedicată concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video. Catalogul conține concerte live ale artiștilor din România, filmate full HD și cu sunet de înaltă calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platformă vor fi direcționate către artiști.

https://showroom.overground.ro



Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.