Rockoteca LIVE: Battle of the Genres – Metal vs Alternative vs Punk. Eveniment Caritabil

Anul 2021 aduce un throwback online pentru Rockotecă, duminică, 21 februarie, de la ora 20:00 – LIVE ONLINE STREAMING pe metalhead.ro si vstage.ro.

Cumpara bilet: https://www.iabilet.ro/bilete-rockoteca-live-battle-of-the-genres-metal-vs-alternative-vs-punk-eveniment-caritabil-61847/

Battle of the Genres aduce trei categorii de fani împreună pentru a face ce știm noi mai bine – să ne bucurăm de muzică. Ne poți transmite genul preferat achiziționând biletul cu titlul reprezentativ acestuia, iar la final vom anunța titlul cu cele mai multe achiziții. Noi punem muzică, ca la Rockotecă, tu te bucuri de ea. Evenimentul este caritabil iar un bilet costă doar 10 lei + taxe procesare.

Pentru că ne dorim să dăm din această pasiune mai departe, toate încasările obținute din acest eveniment vor fi donate către Taxiul cu Bomboane, pentru a duce bucuria noastră mai departe. ROCKOTECA va avea loc pe METALHEAD.ro și este 100% LIVE. Avem și chat unde să povestim 🙂

În mailul cu biletele primit de la noi, veți avea un buton de “Vezi Online”. Este suficient să îl apăsați, iar acesta va deschide pagina evenimentului online cu codul de acces precompletat. Un cod poate fi folosit pe un singur device în același timp.



Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.