Lecții de chitară cu Kirk Lorange

Când cineva ca Don Felder te laudă public alături de o legendă ca Duane Allman (într-un interviu acordat Premier Guitar) într-o comparație flatantă cu Duane Allman, foarte probabil că ești un chitarist de luat în seamă.

Când Tommy Emmanuel îți laudă la fel de public calitățile de instructor și metoda inovatoare de predare, extrem de probabil că ai creat realmente ceva deosebit.

Cel lăudat de domnii respectivi se numește Kirk Lorange, canadian de origine și rezident australian din 1974 încoace.

Muzician cu o activitate bogată de studio și de turneu, mai puțin solo și mai mult alături de alții, este un chitarist de slide impresionant. Cu particularitatea, mai rar întâlnită, de a cânta exclusiv în acordaj standard sau drop D.

From the 1983 solo album “No Apostrophe”

Ca instructor de chitară, Kirk este creatorul unei metode de predare inovatoare, pe care a numit-o PlaneTalk, și responsabil pentru apariția unei comunități online cu peste 120,000 de membri, toți beneficiari ai metodei sale, aplicabilă oricărui stil muzical.

Începând de astăzi, am plăcerea de a inaugura o nouă secțiune a blogului. Prin amabilitatea lui Kirk, vor fi publicate o parte din lecțiile sale de chitară. Have fun!

Pentru metodele complete de predare, va trebui totuși să apelați la site-urile sale oficiale – PlaneTalk, Guitar For Beginners And Beyond, Bottleneck Guitar.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.