Whitesnake, albumul Purple

Regretatul Jon Lord își dorea o reunire a formulei Deep Purple Mk III, iar după moartea sa, Coverdale și Blackmore ar fi discutat posibilitatea, în 2012. Din păcate, singura concluzie a fost că sunt de acord că nu sunt de acord cu viziunea celuilalt despre această reuniune.

Totuși, ideea a rămas, cel puțin pentru Coverdale și se materializează în noul album Whitesnake ce este anunțat pentru 19 mai, via Frontiers Records.

The Purple Album este primul pe care apare noul chitarist, Joel Hoekstra, alături de Reb Beach (chitară), Michael Devin (bas) și Tommy Aldridge (tobe). Conduși evident de aceeași mână fermă a lui David Coverdale.

Piese Deep Purple erau deja nelipsite în repetoriul live Whitesnake (excelentul medley Burn/Strombringer și Soldier Of Fortune), iar reinterpretările se anunță a fi de mare clasă.

Acoperind perioada Deep Purple Mk III și Mk IV, albumul debutează cu Burn și se închide cu Stormbringer (de altfel primul single și primul clip de pe album), trecând printr-un repertoriu excepțional ce cuprinde Mistreated, Soldier Of Fortune și You Keep On Moving, printre cele 15 piese din cuprins (inclusiv cele 2 bonusuri de pe varianta de lux).

Lansarea albumului va fi urmată de un turneu mondial, din care sunt anunțate deocamdată doar datele americane de debut. Să sperăm că nu ne va ocoli.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.