Leonard Cohen 2015 AD

Old Ideas a fost revenirea lui Leonard Cohen în 2012, la mai bine de 8 ani după Dear Heather. Bine primit de critică și de public, a fost urmat de un turneu mondial, astfel încât între 2008 și 2013, Cohen a străbătut 31 de țări și a ținut 470 de concerte pentru 4 milioane de fani. Nu e prea rău pentru un octogenar.

Leonard Cohen

Septembrie 2014 a văzut apariția unui nou album de studio, Popular Problems, declarat de Rolling Stone “unul dintre cele 10 albume ale anului”. Nu a trecut prea mult și în decembrie a venit și Live In Dublin, înregistrat în 2013 în, evident, Dublin.

“Old Ideas World Tour” a fost prolific si din alte puncte de vedere, pe 11 mai urmând să apară Can’t Forget: A Souvenir Of The Grand Tour.

Cele 10 piese ale albumui sunt rarități înregistrate în agitația turneului, live în timpul concertului și a probelor de sunet și cuprind de la blues (noutățile Got a Little Secret și Never Gave Nobody Trouble), interpretări maiestuoase ale unor rarități (I Can’t Forget, Light As a Breeze, Night Comes On, Joan of Arc), până la coveruri (La Manic, cântec de dragoste quebechez și Choices, omagiu răposatului maestru country George Jones).Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.