Concert ACCEPT la Arenele Romane pe 14 decembrie

ACCEPT revin în România pentru penultimul concert al turneului “Blind Rage World Tour 2015”. Pe 14 decembrie, la Arenele Romane, se va dezlănțui “Blind Rage Over Romania”.

Concert ACCEPT la Arenele Romane pe 14 decembrie

Unul dintre numele esențiale ale heavy metal-ului, alături de Judas Priest și Iron Maiden, au peste 35 de existență, au scos 14 albume de studio și au susținut mii de concerte în întreaga lume.

2010 a marcat întoarcerea lor, după o pauză de 15 ani, cu albumul “Blood Of The Nations”. A urmat “Stalingrad”, în 2012 și, în fine, “Blind Rage”, în 2014.

“Blind Rage” a ajuns în vârful topurilor, presa de specialitate l-a lăudat, iar turneul ce a urmat a fost o suită impresionantă de showuri sold-out în Asia, Australia, Europa si cele doua Americi. Începând Turneul se va încheia in Europa de Est la mijlocul lui decembrie cu niste showuri de peste doua ore in special pentru fanii de power, groove, heavy si speed metal! “Faster…Harder…Louder!”

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro si http://www.eventim.ro si in retelele iaBilet si Eventim (www.iabilet.ro/retea + Uman, Senia, Perfect Tour, IQ BOX, VGeneration, Zebrapay, Muzica, Mag Orange, Vodafone, Domo, Humanitas, Carturesti, Sala Palatului,  Germanos etc..).

Un eveniment marca METALHEAD.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.