Sari Schorr, debut la Manhaton Records

New-yorkeza Sari Schorr este cel mai nou artist semnat de micul (dar impresionantul) label Manhaton Records (Robin Trower, King King, Eric Bibb, Ben Poole, Stevie Nimmo).

Sari Schorr

Albumul de debut, semnat de Sari & The Engine Room, este programat să apară în cursul lui 2016 și are toate premizele ca să producă un impact major pe scena internațională de blues.

Pe lângă Sari, o voce care tinde spre stratosferele genului, în trupă sunt veterani ai genului ca Innes Sibun (blues-rocker  cu ștate vechi, vreo 10 albume și fost chitarist de turneu al lui Robert Plant, printre altele), sau Oli Brown (patru albume solo la Ruf Records).

Cireașa imensă de pe acest tort de debut este producătorul Mike Vernon (cel care a și recomandat-o pe Sari la Manhaton Records). O legendă vie a școlii de blues britanice a lucrat cu artiști imenși la albume fundamentale, începând cu John Mayall Bluebreakers with Eric Clapton (da, albumul Beano din 1966). Fondator al label-ului de blues Blue Horizon, a lucrat cu oameni precum Peter Green, David Bowie, Eric Clapton, Fleetwood Mac, Ten Years After, Danny Kirwan, Savoy Brown, Chicken Shack.. Sau ante-menționatul Oli Brown, căruia i-a produs cel de-al doilea album Heads I Win, Tails You Lose (2010).Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.