INCANTATION live la București

Incantation Live @FabricaLive la București @ Fabrica Club
duminică, 6 noiembrie 2016, ora 19:30

La începutul lunii noiembrie Axa Valaha Productions și Ribcage Booking vor prezenta publicului din România și Bulgaria două concerte de warm-up pentru ediția din acest an a festivalului November to Dismember, evenimente ce vor avea ca headliner faimoasa trupă INCANTATION, reprezentanți de seamă ai scenei death metal americane, cu peste 25 de ani de activitate și 10 albume de studio. Considerați de presa de specialitate “o instituție a death metalui din New York” și pionieri ai genului, alături de Suffocation sau Immolation, cu un stil specific și o certă aplecare spre slow death / death doom de inspirație Autopsy sau Winter, trupa se află în acest moment în turneul aniversar de 25 de ani, alături de Malevolent Creation, urmat de mai multe apariții exclusive în Europa. Cele două concerte din România și Bulgaria vor fi singura oportunitate din 2016 a fanilor est-europeni de a-i urmări la lucru pe Incantation.

A trecut aproape un deceniu de la precedentele apariții live ale trupei în România, cele doua concerte, de la Cluj-Napoca și București, alături de Krisiun fiind primite excelent de către public la momentul respectiv. Pe 6 noiembrie 2016 INCANTATION se întoarce pentru un concert exclusiv la București, în club Fabrica, unde deatherii americani, sosiți direct de pe scena Nuclear War Now! Fest, vor prezenta un recital prelungit, de peste 70 de minute, care va trece prin toata discografia trupei.

Alături de Incantation vor evolua alte două trupe ce urmează a fi anunțate în cel mai scurt timp.

Primele 100 de bilete costă 60 de lei (preț valabil în avans) și pot fi procurate prin intermediul iabilet.ro și eventbook.ro, de asemenea prin intermediul rețelelor asociate. Reteaua Iabilet.ro: Magazinul Muzica, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX – Telekom, rețeaua de magazine Say – partener Orange și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara. Reteaua Eventbook.ro: Librăria Engleză Anthony Frost (Str.Calea Victoriei, nr.45), Librăria Franceză Kyralina (str.Biserica Amzei, nr.10) și Librăria Hecate (str.Olari, nr.8), toate din București. Ulterior, prețul biletelor va fi de 70 de lei, preț valabil inclusiv la intrare. Cumpărătorii de abonamente la festivalul November to Dismember vor putea achiziționa bilete pentru concertul Incantation direct în seara concertului la intrare, la prețul de 50 de lei, prezentând abonamentul NDMF. Numărul biletelor pentru concertul Incantation este limitat la 300.

Cele doua concerte Incantation, din weekendul 5-6 noiembrie 2016, sunt prezentate și promovate de Axa Valaha Productions & Ribcage Booking.

Event page: www.facebook.com/events/1591490734481010/Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.