INCANTATION, SINCARNATE (Ro), RISE OF TYRANTS (It) live la Bucuresti @ Fabrica Club

INCANTATION, SINCARNATE (Ro), RISE OF TYRANTS (It) live la București @ Fabrica ClubWeekendul acesta, mai exact duminică, 6 noiembrie, de la ora 19:30, legendara trupă death metal americană INCANTATION va concerta în capitală, dupa o pauză de aproape un deceniu.

Concertul se va desfășura în clubul Fabrica (str.11 Iunie nr.50, București) și va avea în deschidere două trupe care au mai colaborat cu Axa Valaha Productions și Ribcage Booking în trecut, bucurestenii de la Sincarnate (death doom metal) și italienii de la Rise of Tyrants (melodic death metal).

Primele 100 de bilete la prețul de 60 de lei (preț valabil în avans) sunt aproape epuizate și pot fi procurate prin intermediul iabilet.ro și eventbook.ro, de asemenea prin intermediul rețelelor asociate.

Rețeaua Iabilet.ro: Magazinul Muzica, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX – Telekom, rețeaua de magazine Say – partener Orange și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Rețeaua Eventbook.ro: Librăria Engleză Anthony Frost (Str.Calea Victoriei, nr.45), Librăria Franceză Kyralina (str.Biserica Amzei, nr.10) și Librăria Hecate (str.Olari, nr.8), toate din București.

Ulterior prețul biletelor va fi de 70 de lei, preț valabil inclusiv la intrare. Numărul biletelor pentru concertul INCANTATION este limitat la 300.

Event page: www.facebook.com/events/1591490734481010/Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.