Metal Church, un nou video

Scena din nord-vestul Statelor Unite a însemnat mult mai mult decât valul grunge din anii ‘90. Deși formați inițial în 1980 în San Francisco, Metal Church s-au mutat un an mai târziu în Aberdeen, Washington, orașul natal al lui Kurt Vanderhoof, singura forță creativă permanentă din istoria frământată a grupului.

Considerați una dintre trupele ce au avut o influență formativă asupra thrashului, au scos primul album în 1984, au fost apoi semnați de Elektra (la insistențele cetățenilor Ulrich și Hetfield, spun gurile rele) și activează și în ziua de azi, după ce au trecut prin două despărțiri.

Cel de al unsprezecelea album de studio, intititulat XI (criză de inspirație probabil) a apărut anul acesta la Rat Pak Records și a marcat revenirea vocalistului Mike Howe, membru al trupei în perioada 1988-1995, creditat atunci cu o schimbare de abordare, muzica devenind mai heavy și temele cântecelor mai adânci, cu implicări sociale și politice.

XI a fost bine primit, Metal Church a avut un an extrem de ocupat și în prezent lucrează la material nou (să sperăm doar că nu se va numi XII), iar acum, pe final de an, avem un nou video oficial, Needle And Suture, regizat de Jamie Brown/Smokin’ Gun Video Productions.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.