SCANDAL – 20 de ani de punk rock la Quantic pe 2 iunie!

Afis Scandal

SCANDAL este, alături de Zob, probabil cea mai reprezentativă trupă punk rock românească încă activă. După ce trupa s-a mutat la Londra și-a lansat un album excelent, extrem de bine primit de media și de public, a venit vremea să se întoarcă acasă și să aniverseze alături de prieteni cei douăzeci de ani petrecuți în slujba muzicii de protest.

Nemuritorul imn punk anti-miliție „Patrula” se va auzi din nou la București, alături de piesele de pe noul album „On a Roll”. Va fi o adunare între și pentru prieteni vechi și noi, pentru că nimeni nu este ilegal, toată lumea e binevenită, oameni care îi cunosc pe ‘scandalagii’ sau vor să îi cunoască acum. O aniversare de 20 de ani e ca o viață de om, cu bune și cu rele, și ne dorim să ne aducem aminte despre cum era, cum e și cum va fi impreuna! Pe 2 iunie, adunarea se dă la Quantic pentru că „E vreme, vreme de Scandal”.

Evenimentul aniversar este un concert exclusiv, cei patru ‘scandalagii’ vor veni direct de la Londra pentru aniversare. Alături de ei vor evolua alte două trupe ce vor fi anunțate în viitorul apropiat. Ne dorim ca evenimentul să continue până dimineață cu șpriț, bere și voie bună pe ritmuri nebune de punk rock, oi! și ska, mai multe detalii în curând!

Biletele vor fi disponibile in exclusivitate pe iabilet.ro – primele 50 de bilete vor avea prețul special de 30 de lei, ulterior prețul biletelor va fi de 40 de lei până pe data de 31 mai, urmând ca la intrare, în ziua concertului, biletele să coste 50 de lei.

FB event: https://www.facebook.com/events/157783421606334/

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-aniversar-scandal-club-quantic-33143/Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.