Concertul Roger Hodgson se va susține la Sala Radio

Progressive rock la superlativ & art rock vor fi sunetele-cheie in acest show incredibil: Anniversay World Tour!

Aducem la cunoștința publicului iubitor de sonorități SUPERTRAMP că mega-evenimentul “ROGER HODGSON”, celebrul compozitor și vocalist al fostului super-grup, se va susține la SALA RADIO din București, un spațiu cultural dedicat, cu o acustică impecabilă. Artistul britanic concertează în România, în premieră extraordinară, pe data de 9 noiembrie 2019, sub umbrela turneului intitulat ANNIVERSARY WORLD TOUR!

Roger Hodgson, așteptat dintotdeauna de publicul român, peste doar o lună și jumătate va interpreta LIVE memorabilele sale melodii, adevărate comori ale industriei muzicale mondiale.

Însoțit de patru instrumentiști de valoare, Roger Hodgson continuă an de an să interpreteze toate hit-urile pe care le-a scris și pe care le-a înregistrat alături de Supertramp, plus melodii de pe albumele solo ale compozitorului (“Child of Vision”, “Hide in Your Shell”, “Sister Moonshine”, “Even in the Quietest Moments” și câteva piese favorite – “Only Because of You,” “Lovers in the Wind,” “Had a Dream,” sau “In Jeopardy”), multe dintre acestea regăsindu-se pe ultima sa apariție discografică intitulată “Classics Live”!

Biletele pentru acest concert se găsesc la următoarele categorii de prețuri:

VIP – 485,10 lei
Categoria I –386,10lei
Categoria II –287,10 lei
Categoria III -188,10 lei
VIP Soundcheck – 379,85 lei
VIP Meet&Greet – 502,90 lei

Biletele pot fi achiziționate via eventim.ro si din reteaua Eventim, inclusiv detalii privitoare la pret, mod de achizitie al biletelor!

Nu ratați oportunitatea de a-l vedea și asculta pe distinsul și incredibilul Roger Hodgson, interpretând inconfundabilele: “Give a Little Bit”, “Take the Long Way Home”, “Dreamer”, “School”, “The Logical Song”, “Fools Overture”, “Breakfast in America” și multe alte cântece minunate!

Cu informații suplimentare vom reveni în comunicatele viitoare!

Facebook: https://www.facebook.com/events/593746781119347/
Website: http://www.rogerhodgson.com/index.html

DESPRE ROGER HODGSON

Charles Roger Pomfret Hodgson, născut pe 21 martie 1950, este un muzician englez, cântăreț și compozitor, cel mai bine cunoscut ca fost co-frontman și membru fondator al celebrului grup de rock progresiv Supertramp! Hodgson a compus și a cântat majoritatea hit-urilor, cum ar fi „Dreamer”, „Give a Little Bit”, „Breakfast in America”, „Take the Long Way Home”, „The Logical Song” sau „It’s Raining Again”.

Hodgson a părăsit Supertramp în 1983 și s-a mutat cu familia departe de scena muzicală din Los Angeles, adoptând un stil de viață cu mult mai aproape de natură și dorind foarte mult să-și vadă copiii pe masură ce creșteau. Hodgson a reluat turneele abia în anul 2001. Hodgson scrie adesea despre subiecte spirituale și filosofice, iar versurile sale au fost descrise ca fiind personale și cu o semnificație aparte.

Discografie solo:

  • 1984 – In the Eye of the Storm;
  • 1987 – Hai Hai;
  • 1997 – Rites of Passage;
  • 2000 – Open the Door;
  • 2007 – Take the Long Way Home – DVD;
  • 2010 – Classics Live


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.