Concert Obscura și God Dethroned la Quantic pe 21 februarie

Obscura revin la București pe 21 februarie în Club Quantic din București. În deschidere vor cânta God Dethroned, Fractal Universe și Thulcandra. Primele 100 de bilete costă doar 59 de lei și se gasesc pe iabilet.ro

Obscura sunt un nume cunoscut deja pe scena death metalului progresiv. Din 2002 până în prezent, formația germană a lansat 5 materiale de studio. Obscura este cunoscută pentru pasajele muzicale complexe, lucru datorat și faptului că membrii formației au studiat teorie muzicală. Formația a atras atenția destul de repede, la doar 4 ani de la înființare plecând în turneu alături de Suffocation prin Europa. Au urmat apoi concerte susținute în Statele Unite și în Asia alături de Nile și Triptykon, dar și prezențe pe scenele principalelor festivaluri din Europa.

God Dethroned vin din Olanda, fiind una dintre primele trupe de metal extrem din această țară. Formația a luat naștere în 1991 și a activat cu mici întreruperi până în prezent. Au la activ 10 albume în care tratează teme specifice black și death metalului. De-a lungul timpului au avut turnee alături de nume importante ale scenei black metal precum Marduk, Immortal, Deicide sau Impaled Nazarene.

Thulcandra vin din Germania și abordează un melodic black metal cu influențe de death metal pe alocuri. Numele formației vine de la demo-ul eponim lansat de Darkthrone în 1989. Până în prezent au lansat trei albume și un EP bine primite atât de public cât și de presa de specialitate. De-a lungul timpului au împărțit scena cu formații precum Triptykon, Taake, Testament, sau Venom. De asemenea au participat atât la festivaluri de underground, dedicate stilurilor extreme, dar au urcat și pe scena marilor festivaluri precum Maryland Deathfest sau Ragnarok Festival.

Fractal Universe vin din Franța și abordeaza un death metal progresiv. Înființată în 2013, formația a lansat doua albume de studio, cel mai recent, Rhizomes of Insanity, fiind scos anul acesta. Temele lirice abordate de Fractal Universe sunt de natura filosofica de cele mai multe ori.

Primele 100 de bilete costă doar 59 lei, următoarele 100 de bilete costă 69 lei, în presale 79 de lei, iar la intrare 100.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FMLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.