Whitesnake anunță trilogia Red, White & Blues!

Whitesnake anunță Red, White & Blues, o trilogie ce va cuprinde trei colecții de hituri organizate tematic. Primul album va fi The Rock Album (white), anunțat pentru 19 iunie, urmat mai apoi de Love Songs (red) și The Blues (evident, blue). Colecțiile cuprind o selecție de piese revăzute, remixate și remasterizate.

Surpriza primului album este Always The Same, o piesă inedită, înregistrată în timpul sesiunilor pentru Flesh & Blood din 2019.

The Rock Album acoperă mai bine de trei decenii de activitate a grupului, între 1984 și 2011, din șase albume de studio ale trupei, plus o piesă (She Give Me) de pe albumul solo al lui Coverdale, din 2000.

Anii ‘80 sunt reprezentați de Love Ain’t No Stranger (de pe Slide It In, 1984), Judgement Day (Slip Of The Tongue, 1989), ca și Still Of The Night, Give Me All Your Love și Here I Go Again, toate de pe albumul eponim din 1987.

Restless Heart (1987) a dat patru piese, printre care și Can’t Stop Now. Good To Be Bad (2008) este reprezentat de Best Years și Can’t You Hear The Wind Blow. Pe lângă toate acestea, mai găsim și piesa titlu a albumului Forevermore (2011), ca și o versiuni remixate, cu aranjamente alternative, pentru All Or Nothing (de pe Slide It In, 1984)  și pentru Tell Me How (de pe Forevermore, 2011).

Adrian Coleașă

Pre-order The Rock Album: https://rhino.lnk.to/therockalbumLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.