Blues Pills amână lansarea celui de-al treilea album

Holy Moly!, cel de al treilea album Blues Pills ar fi trebuit să apară pe 19 iunie pe Nuclear Blast și să fie urmat de un turneu european ce ar fi inclus și o apariție la Open Air Blues Festival Brezoi. Din păcate, pandemia a dejucat multe planuri și a dus și la amânarea pe termen nedefinit a acestei lansări.

Holy Moly! va marca o nouă etapă în evoluția trupei, combinând greutatea albumului de debut Blues Pills (2014) și psihedelismul soul al celui de al doilea, Lady In Gold (2016). Înregistrat în Närke, Suedia, în studioul trupei, de chitaristul Zack Anderson, cu o mână de ajutor de la Nicolaus Arson și Johan Gustafsson (The Hives) și de la Martin Jacobsson (Rovljud Sound), a fost produs de Blues Pills și mixat de Andrew Scheps (Red Hot Chili Peppers, Iggy Pop, Adele, Black Sabbath, Rival Sons, Hozier).

Până la anunțarea unei date de lansare, primul single al noului album a fost Proud Woman, apărut pe 6 martie.

Pe 10 aprilie am avut și un al doilea single, Low Road, ilustrat de un clip realizat (ca și precedentul) de Patric Ullaeus.

Pre-order Holy Moly! în formate fizice și merch: https://media.nuclearblast.de/shoplanding/2020/BluesPills/holy-moly.html
Pre-order Holy Moly! în format digital: https://nblast.de/BP-HolyMolyDigital

Adrian ColeașăLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.