Castaway Angels, nou single de la Leprous

Proggerii Leprous revin cu un nou single, Castaway Angels, via InsideOutMusic. Înregistrat la Ocean Sound Recordings în Norvegia și a fost mixat de Adam Noble (Placebo, Biffy Clyro, Nothing But Thieves).

Piesa este disponibilă la https://leprousband.lnk.to/CastawayAngels-SinglePR, iar clipul ce o acompaniază a fost regizat de Tobias Hole Aasgaarden / South Coast Creative.

Einar Solberg / LEPROUS a comentat: „Anul acesta a trebuit șă ne reajustăm cu toții viețile, să facem lucruri noi. Am ratat lucruri pe care trebuia să le facem și a trebuit să găsim lucuri noi de făcut. Într-o zi, la începutul epidemiei în Norvegia, am mers acasă la TorO cu un cântec la care trebuia să lucrăm. Problema era că terminasem deja schița la care trebuia să muncim (pe care am și aruncat-o mai apoi pentru că piesa nu era chiar atât de bună), așa că ne-am așezat și am încercat să facem ceva nou. El cu chitara acustică și eu cu vocea. În scurt timp aveam structura a ceea ce a devenit “Castaway Angels”. Foarte simplă, foarte curată, fără tehnologie care să ne distragă. Doar melodia și chitara. Așa că odată ce am intrat în studiourile Ocean Sound Recording, lângă Aalesund, în Norvegia, am continuat această abordare cu toată trupa. Am înregistrat cântecul împreună în studio din prima, după un jam ce a ținut toată seara. E atât de tipic să devii obsedat de detalii, perfecționism și straturi. Dar aici vroiam doar să cântăm împreună. Să facem ceva curat și simplu. Sunt foarte mulțumit de rezultat și de-abia aștept ca toată lumea să audă cum ne-am petrecut timpul când ar fi trebuit să fim în turneu.”

Adrian Coleașă

LEPROUS sunt:
Einar Solberg – vocals/synth
Tor Oddmund Suhrke – guitar
Robin Ognedal – guitar
Simen Børven – bass
Baard Kolstad – drums

LEPROUS online:
www.leprous.net
www.facebook.com/leprousband
www.youtube.com/leprouschannel
https://www.omerch.eu/shop/leprous

INSIDEOUTMUSIC online:
www.insideoutmusic.com
www.youtube.com/InsideOutMusicTV
www.facebook.com/InsideOutMusic
www.insideoutshop.deLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.