Răzvan Albu lansează un nou material

Noul EP, semnat Răzvan Albu și intitulat „Wine & Cigarettes”, va fi lansat miercuri, 3 februarie 2021.

EP-ul, format din patru melodii (1. Patiently 2. Wine & Cigarettes 3. Timeline 4. Call My Name), va fi disponibil pe toate platformele de streaming importante, precum Spotify, Apple Music și Amazon Music. Prietenii noștri audiofili vor putea să redea sau să achiziționeze melodii de înaltă rezoluție pe Bandcamp.

Acest EP va conecta publicul artistului la un sunet nou, întrucât aranjamentele sunt minimaliste și în mare parte acustice. În loc să folosească truse complete, albumul folosește instrumente de percuție precum cajon, bongos și tamburină; în plus, armoniile vocale obișnuite ale lui Razvan au fost abandonate în favoarea unei melodii vocale unice, centrate – toate aceste elemente adăugându-se pentru a crea un sunet de studio intim, cald și vintage.

Ca de obicei, totul a fost înregistrat în studioul personal al lui Razvan, dar noutatea este faptul că mixajul a fost realizat tot de către artist, deoarece acesta a dorit să obțină un sunet specific – sperăm să vă placă. EP-ul a fost masterizat de către Bob Katz, un inginer de sunet recunoscut pe plan mondial, ce are la activ 3 albume premiate cu Grammy și care a lansat o carte despre masterizare considerată de către specialiti „lucrarea definitivă asupra masterizării”.

Rămâneți la curent pentru mai multe știri.

Pănă la apariția noului material, vă invităm să ascultați (și să vizionați) două piese (prima fiind inclusă pe următorul material):
Razvan Albu – Irreplaceable
Razvan Albu – Wine and Cigarettes

Cover – Credit foto: Mihai CovrigLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.