John Hiatt la un nou album

John Hiatt este o forță primordială, unul dintre autorii catalogului muzicii contemporane, din aceeași categorie cu JJ Cale sau Willie Dixon. Un personaj emblematic și o figură cult, în fața lui s-au înclinat starurile establishment-ului, de la Dylan, Clapton, BB King sau Willie Nelson, până la Iggy Pop, Joe Cocker, Bonamassa, Keith Urban… Și mulți, mulți alții care i-au înregistrat piesele.

Aflat acum la aproape o jumătate de secol de carieră, rămâne la fel de activ și relevant, cel de al 24-lea album de studio, Leftover Feelings, fiind programat să apară pe 21 mai la New West Records. Pentru acest nou material, Hiatt a apelat la o altă figură emblematică, chitaristul și producătorul Jerry Douglas, un maestru aclamat al chitarei dobro/resonator și al lap steel-ului.

Primul single al noului album a fost All The Lilacs In Ohio.

Acum avem și un al doilea extras, Mississippi Phone Booth, clipul video fiind regizat de Lagan Sebert și Ted Roach, ca și precedentul.

Pre-order / pre-save / stream Leftover Feelings: http://newwst.com/leftoverfeelingsEM

Adrian Coleașă


One Comment on “John Hiatt la un nou album”

  1. […] Feelings, cel de al 24-lea album de studio John Hiatt. Primele extrase de pe noul material au fost All The Lilacs In Ohio și Mississippi Phone Booth, urmate de astăzi de un al treilea single, Long Black Electric Cadillac, acompaniat de un clip […]

    Apreciază


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.