Herman Frank, chitaristul Accept și Victory, la un nou album solo

Pe 21 mai va apărea Two For A Lie, cel de al cincilea album solo al lui Herman Frank, cunoscut atât ca și chitarist al grupurilor Accept și Victory, cât și în calitate de producător pentru nume ca Saxon, Rose Tattoo sau Molly Hatchett.

Parte integrantă a scenei metal germane încă din anii ‘80, Frank a găsit o rețetă proprie pentru un heavy metal ilustrat de albumele solo Right In The Guts, Loyal To None, The Devils Ride Out și Fight The Fear, cărora li se va adăuga în curând noul Two For A Lie, ce va fi lansat de AFM Records. Ca și la precedentele albume, echipa câștigătoare a rămas neschimbată, aducându-i împreună pe vocalistul Rick Altzi (Masterplan), basistul Michael „Mülli” Müller (Jaded Heart), chitaristul Mike Pesin și toboșarul Kevin Kott.

Primul single, apărut luna trecută, a fost Eye Of The Storm, o poveste despre cum te poți trezi în belele și în cine poți avea încredere atunci.

De astăzi avem un nou extras, Venom, un mesaj despre a fi puternici împreună, desprea a ne ajuta în vremuri grele, dându-ne reciproc speranță și un sens vieții.

Pre-order Two For A Lie: https://shop.afm-records.de/herman-frank/

Adrian ColeașăLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.