Program si reguli de acces pentru concertul Akral Necrosis din Quantic, 10 iunie

Akral Necrosis aderă la primul val din sezonul mult așteptat de evenimente live, cu un concert ce va avea loc pe 10 iunie, în grădina de vară a clubului Quantic. Blackerii bucureșteni pregătesc un setlist care cuprinde în întregime ultimul lor album „The Greater Absence”. Blackened punkerii de la Slicer revin pe scenă ca invitați speciali în deschiderea concertului Akral Necrosis.

Bilete sunt puse în vânzare online in reteaua iabilet.ro la prețul de 50 de lei. Strict în limita disponibilității, acestea vor putea fi achiziționate fizic la intrarea în zona de concert la prețul de 60 de lei.

Biletele pot fi achiziționate de la următorul link: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-akral-necrosis-club-quantic-the-greater-absence-prezentat-integral-63361/

Programul concertului:

18:30 – 19:30 – Open Doors
19:30 – 20:15 – SLICER
20:30 – 22:00 – AKRAL NECROSIS

Reguli de access:

Participarea va fi permisă persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și care au mai mult de 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezintă un test RT-PCR negativ pentru infecția cu SARS-CoV2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și persoanelor care se află în perioada cuprindă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioare momentului în care a fost confirmată infecția cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale: test RT-PCR pozitiv la dată diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității. Dacă până 10 iunie apar modificări, le vom anunța imediat.

După ce în toamnă s-a numărat printre ultimele trupe care au mai putut concerta în București înainte de reinterzicerea evenimentelor publice, în 2021 Akral Necrosis dezgheață starea de fapt și se întoarce pe scenă pentru a oferi fanilor experiența completă a celui mai recent album.

„The Greater Absence” este al treilea și cel mai lung material din istoria Akral Necrosis, având o durata de ascultare de peste o oră. Albumul a fost primit cu recenzii foarte favorabile atât în România, cât și în străinătate și este considerat de vocea grupului, Octav Necrosis, ca fiind cel mai complex material lansat de trupă pâna în momentul de față, atât muzical, cât și liric.

“The Greater Absence” poate fi ascultat pe toate platformele de streaming sau la următorul link: https://youtu.be/n7FV4aM_PME

Slicer este o trupa bucuresteana de blackened punk, apărută în scena underground încă din 2016. Participând la concerte și festivaluri, atât în țară cât și-n afară și axându-se pe material propriu, mascații din Slicer se remarcă prin teme lirice horror și piese scurte și agresive, insiprați fiind de trupe precum Midnight, Motorhead sau Venom.

https://slicer.bandcamp.com/

Pagina de FB a evenimentului: https://www.facebook.com/events/120580180077263/Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.