Reguli noi la Bucovina și Dordeduh la Arenele Romane

În lumina noilor modificari ale capacităților și condițiilor de participare la concertele open air emise de autorități, organizatorul a adăugat pentru acest eveniment și opțiunea de a vă prezenta și cu dovada de test rapid nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR făcut în ultimele 72 de ore, teste făcute în locații ACREDITATE dar și cu dovada de anticorpi (pentru persoanele care se află între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării), toate acestea pe lângă dovada de vaccinare printată pentru fanii deja vaccinați până la data de maxim 6 iulie.
Menționăm că NU va exista testare rapidă la intrare în ziua concertului așa că sunteți rugați să veniți cu dovada printată a testării în locații acreditate.

La cumpărarea biletelor veți fi rugați să bifați cum veți veni la show: cu dovada de vaccinare printată, dovada de test rapid/PCR printată sau cu dovada de anticorpi, tot printată.
Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.

Invitații speciali ai trupei Bucovina sunt Dordeduh, care revin în București după o absență îndelungată, aducând cu ei piese de pe cel mai recent album, intitulat Har.
Bucovina încep și ei să prezinte live părți din viitorul album, programat a fi lansat pentru această iarnă.
Concertul de la Arenele Romane va fi o poveste despre viață, magie, tradiții străvechi, solomonari și puterea de a merge înainte chiar atunci când vremurile sunt potrivnice.

CUMPARA BILETE

Biletele costă:
– presale, primele 300 de bilete costă 59 de lei – SOLD OUT
– presale 1, urmatoarele 200 de bilete costă 69 de lei –  SOLD OUT
– presale 2, urmatoarele 200 de bilete costă 79 de lei –  aproape SOLD OUT
– presale biletele costă 89 lei
– la intrare biletele costă 100 de lei

Se pun în vânzare în total 2500 de bilete.

Zona Acces General oferă locuri atât în picioare cât și cu loc în sectoarele K și E. Dacă veți cumpăra un bilet Acces General, puteți să stați unde doriți (sau în picioare sau jos).

Accesul cu umbrele este interzis.

Un eveniment METALHEAD & BucovinaLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.