Volbeat au lansat un cover Metallica

Volbeat au lansat versiunea proprie a Don’t Tread On Me, cover Metallica ce va fi inclus la toamnă pe The Metallica Blacklist.

Spune Michael Poulsen: „Nu am vrut să ne atingem de niciunul dintre hiturile mari de pe album, ceea ce e destul de dificil, pentru că toate [piesele] sunt cumva hituri. Am încerct să alegem o piesă de pe album care nu se aude prea mult și, mai important încă, să alegem un cântec pe care să-l putem transforma într-un cântec Volbeat. “Don’t Tread on Me” are cu siguranță un swing pe care să-l pot transforma într-un swing Volbeat, și a ieșit grozav.”

The Metallica Blacklist este un efort colectiv ce reunește 53 de artiști care au înregistrat coveruri ale unor piese Metallica de pe cel de al cincilea album eponim, The Black Album. Toate încasările urmează să fie împărțite egal între All Within My Hands Foundation a Metallica și mai bine de 50 de organizații caritabile alese de artiștii participanți. Organizația aleasă ca beneficiară de Volbeat este Børne Cancer Fonden.

Adrian ColeașăLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.