Akral Necrosis relansează “The Greater Absence” în UK prin Black Spark Records

Black-erii bucureșteni au semnat recent cu label-ul britanic Black Spark Records prin care vor relansa, pentru început, ultimul album pe data de 29 August 2021. “The Greater Absence” va beneficia de data aceasta de formatul digipak.

Un tiraj foarte mic va fi adus în România, iar doritorii pot obține propria copie contactând direct trupa prin intermediul paginii oficiale de facebook.

Pentru a beneficia de o calitate ridicată, noua ediție a albumului a primit o actualizare a graficii din partea artistului Constantin Bodescu, iar trupa a pregătit o surpriză pentru cei ce vor achiziționa albumul în noul format declarând:

“Fiind prima dată când decidem să adoptam formatul digipak, mai ales în contextul unei reeditări, ni s-a părut interesant să vă antrenăm într-o conspirație prin păstrarea unui secret. Mai exact, ne-am dori ca atunci când o să descoperiți despre ce este vorba, să savurați momentul cu discreție. O să aibă sens mai târziu.”

Black Spark Records este o casă de discuri din Marea Britanie specializată în promovarea metalului extrem. În prezent, labelul deține în portofoliu multiple trupe din întreaga lume, printre care se regăsesc și Burden of Ymir, WinterMoonShade, Morthibus, Helgrind, Ex Nihilo, Yawning Earth șamd.

https://blacksparkrecords.bandcamp.com/Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.