Taylor a lansat videoclipul piesei „E furtună între noi”

Formația Taylor a lansat videoclipul oficial al noului single, „E furtună între noi,” ce se va regăsi și pe noul album, „Dincolo de Măști.”

După cum declară formația, noul albumul este născut în pandemie, dar mesajul celor 15 piese este valabil în orice context și în orice situație.

Taylor va lansa întregul material într-un concert live programat pe data de 4 martie 2022.

Formația Taylor a luat naștere la inițiativa lui Codruț Croitoru, absolvent de Conservator (Universitatea Națională de Muzică, București) la secția compoziție, unde l-a avut îndrumător și mentor pe regretatul Anton Șuteu.

Codruț Croitoru și-a început activitatea pe scena rockului românesc cu prima sa trupă, The Crown, în anii în care era elev al liceului de Artă din orașul natal, Pitești. Ulterior a ajuns să colaboreze pentru o perioadă lungă, cu Adrian Ordean, Codruț fiind solist vocal, în perioada 2012-2019, în toate proiectele cunoscutului muzician (trupa Ordean, Pact, Schimbul 3 și Compact B).

În anul 2020, Codruț a decis să facă următorul pas și să pornească la drum cu un nou proiect, în care să își cânte propriile compoziții. Așa a luat naștere Taylor. Din componența trupei fac parte: Codruț Croitoru (vocal, chitară, synth), Florin Laghia (chitară), Victor Iovan (chitară bass), Marius Vintilă (tobe), Alexia și Bianca Ștefan (backing vocals).

Formația isi propune cu fiecare cântec, cu fiecare album, cu fiecare concert, să spuna povești sonore, să creeze stări, să dezbată, să deschidă și să descopere alături de fani noi orizonturi.

Puteți vedea videoclipul piesei „E furtună între noi” mai jos:Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.