Grimus a lansat un nou single – ”Soarele (răsare și singur)” si anunță datele de lansare ale noului album de studio

Grimus a lansat cel de-al 4-lea cântec de pe viitorul album de studio, intitulat „Soarele (răsare și singur)” și anunță turneul național de promovare al albumului „Abandonic”. Piesa ”Soarele (răsare și singur)” vorbește despre pierdere și renaștere și a fost compusă în timpul pandemiei.

Grimus – Soarele (răsare și singur) (official audio)

Piesa ”Soarele (răsare și singur)” a fost înregistrată în studioul UNDA Recording, inginer de sunet, mix și master – Dan Georgescu.  „Soarele (rasare și singur)” este disponibil pentru streaming și download la acest link: https://lnk.to/grimus-soarele.

Noul album de studio Grimus se va numi „Abandonic” si va conține 13 piese în limba română.

Abandonic s-a născut în anul 2020 în lockdown, în incertitudine şi izolare, la distanță de tot ceea ce a însemnat normal până în acel moment. Majoritatea ideilor au fost compuse acustic, trimise colegilor de trupă şi construite fără să ne întâlnim propriu-zis. Le-am păstrat în stadiul de machete până în punctul în care am reuşit să ne întâlnim în studio în şi să le înregistrăm. Numele albumului se referă la teama de a fi abandonat şi surprinde cumva atmosfera generală din piese, sunetul singurătății, neliniştii dar şi al unei aşteptări încremenite, o furie surdă. Unele versuri sunt repetate obsesiv, la fel cum rutina zilelor se reflectă în mod obsesiv în gânduri. Abandonic s-a definitivat în timp ce lumea pe care o ştim a trecut de la pandemie la război, e o oglindă a nesiguranței noastre în fața unor evenimente pe care nu le putem controla. E speranța noastră la o lume mai vie, mai sinceră şi mai puțin suferindă.”- Vali Rauca, Grimus

Turneul de promovare al albumului „Abandonic” va avea loc pe:

–           5 mai, Berăria Valhalla din Bacău
–           6 mai, Legend Pub din Iași
–           7 mai, Daily Pub din Galați
–           13 mai, Cluj, Street Food Festival
–           27 mai, club Quantic din București
–           28 mai, Crama Marcea din Pitești
–           29 mai, Piață Mare din Sibiu în cadrul Street Food Festival

Biletele pentru concertele din turneu sunt disponibile pe iabilet.ro și în rețeaua iabilet: https://www.iabilet.ro/cauta/?q=grimus

Despre Grimus

Cu mai bine de 12 ani de activitate, clujenii de la Grimus au devenit o trupă-fanion a mișcării alternative de la noi din țară. Au lansat până acum patru albume de studio, cel mai recent – „Unmanageable Species” – în primăvara anului 2018, și au avut concerte în deschiderea unor mari artiști internaționali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian, Moby. Grimus au cântat în toate colțurile țării, dar și în UK, India, Olanda, Bulgaria, Serbia, Polonia, Cehia sau Republica Moldova.

Grimus înseamnă:
Bogdan Mezofi – voce
Vali Rauca – voce, chitară
Cristian Csapo – chitară, voce
Titus Vădan – bass
Lehel Kiss – clape
Turi Gabor-Peter – tobe

https://fb.com/grimusworld
https://instagram.com/grimusofficial
https://www.youtube.com/c/grimusworld



Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.