Mother’s Cake deschid concertul Deep Purple de la Romexpo

Celebra trupa britanica Deep Purple revine in Romania pe 9 iulie la Romexpo in aer liber. In deschidere, vor urca pe scena Mother’s Cake.

Mother’s Cake vin din Austria si muzica pe care o abordeaza trio-ul este o combinatie de funk, progressive, psych-rock si alternativ, iar rezultatul final este cu adevarat ceva inedit din punct de vedere muzical.

Cu cinci albume de studio dar si un material live, Mother’s Cake au ajuns in scurt sa sustina turnee prin Europa si sa deschida pentru artisti de talie internationala precum Alice in Chains, Iggy and the Stooges sau Deftones.

Componenta formatiei este neschimbat inca din 2008 cand au fost puse bazele acesteia, lucru ce ofera cu adevarat o continuitate si o dezvoltare artistica greu de gasit in prezent.

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi

– Primele 1000 de bilete costa – Premium – 699 lei, Speed Kings (A)  499 lei, StormBringers (B) 379 lei, Perfect Strangers (C) 299 lei

– apoi biletele vor costa 550, 450, 350 si 800 de lei la Premium

Categoria A se afla in fata scenei, iar categoriile B si C succesiv in spatele acesteia. Se pun in vanare doar 2000 de bilete la fiecare din categoriile A si B.

Categoia Premium se afla pe platforma la inaltime aproape de scena cu bar si acces separat. Doar 500 de bilete. Fanii cu bilet premium au acces in toate categoriile de bilete.

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.

Un eveniment BestMusic Live / METALHEAD powered by ROCK FM

Publicitate


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.