Hugh Laurie este

nu numai un actor de (mare) succes, ci și regizor, muzician, scriitor… Din categoria “enervanților” care par să facă orice numai la cel mai înalt nivel.

În 1996 a publicat “The Gun Seller”, care a devenit un bestseller. Tot umorul sec, unul dintre deliciile personajului Greg House se regăsește în această carte aclamată atât de critici, cât și de public. Cei care se așteptau doar la o carte funny au fost surprinși de rollercoaster-ul unei comedii negre, un thriller mult mai amețitor decât anticipaseră.

Au existat planuri de adaptare pentru ecran, Laurie a lucrat și la un scenariu, dar care încă nu s-a materializat.

Continuarea, care ar trebui să se numească “The Paper Soldier”, ar fi trebuit să apară inițial în 2007. Doar că scriitorul nici măcar nu s-a apucat de scris până la data anunțată, așa că a fost amânată până în 2009. Când iar nu a fost gata. Ca să citez autorul, „The Paper Soldier is late. Very late. Very very late.” Atât de întârziată încât acum nici măcar nu mai are un termen.

Muzicianul Hugh Laurie are deja două albume la activ, “Let Them Talk” (2011) și “Didn’t It Rain” (2013). De cântat, cânta deja de mult, nu era vreun secret și apăruse în diverse show-uri, de la “A Bit of Fry & Laurie” până la spectacolele de caritate ale Band From TV. Chiar și Meat Loaf l-a invitat pe “If I Can’t Have You”, de pe “Hang Cool Teddy Bear” (2010).

Sâmbătă, posesorii de bilete îl vor putea vedea live pe scena Sălii Palatului. Ceilalți, pot oricând viziona “Live On The Queen Mary”, dvd-ul live de anul trecut, înregistrat evident pe celebrul RMS Queen Mary, astăzi transformat în hotel de lux.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.