Shaman’s Harvest

Shaman’s Harvest vin din Missouri și au deja aproape două decenii de experiență.

A fost nevoie de muncă grea și multă încăpățânare înainte să înceapă să prindă urechile publicului. Trei albume au trecut aproape neobservate – Last Call For Goose Creek (1999), Synergy (2002), March Of The Bastards (2006).

De-abia cel de-al patrulea album, Shine, a prins. Single-ul Dragonfly a urcat în topurile Billboard și a apărut în coloana sonoră a Legendary (2010), iar Broken Dreams a fost preluat ca temă în WWE.

Conexiunea cu wrestling-ul a continuat cu End Of Days, ca și cea cu filmul, Anger ajungând pe coloana sonoră a No One Lives.

Pe 15 septembrie va apărea cel de-al cincilea album de studio, Smokin’ Hearts & Broken Guns, debutul trupei la Mascot Records.

În timpul înregistrărilor la noul album, cântărețul Nathan Hunt a fost diagnosticat cu o formă rară și foarte agresivă de limfom la gât și a trecut printr-un tratament dur. Cu aceeași tenacitate care i-a adus până astăzi, a continuat să lucreze în fiecare zi, pentru ca albumul să fie gata la timp.

Hard rock, post grunge, southern rock… Shaman’s Harvest nu sunt ușor de definit. Așa cum declară ei, cântecele sunt cinematice și se doresc un fundal sonor al experienței cotidiene a noastră a tuturor, fără să simțim neapărat nevoia de a-I pune în cutiuța vreunei categorii.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.