Robert Cray la a 40-a aniversare

Robert Cray are o carieră ce se întinde de la rădăcinile blues-ului la culmile rockului, pe parcursul a patru decenii.

A crescut ascultând gospel cu Five Blind Boys of Mississippi, soul cu Bobby Bland, chitara rock a lui Hendrix și piesele pop ale Beatles-ilor. Aceste influențe, ca și propriul sunet, deja imprimat în cultura pop modernă, se regăsesc în pachetul aniversar “4 Nights of 40 Years Live” ce va apărea pe 28 august la Mascot Label Group.

Robert Cray by J Katz

Photo: J Katz, courtesy of Mascot Records

Pachetul, produs de Steve Jordan, va conține audio și video, în diverse formate (CD, LP, DVD, Bluray). Primul CD/LP este înregistrat live și cele 13 piese sunt selectate din biblioteca de înregistrări a lui Cray, de mai mult de 20 de albume. Succese de radio sau mai puțin difuzate, avem o panoramă completă, de la „Bad Influence” și „Right Next Door (Because of Me)”, la „Love Gone to Waste” și „These Things”.

Materialul video are mai bine de 94 de minute, extrase din patru concerte, San Francisco Blues Festival și un show de televiziune olandez, dar și fragmente din interviuri cu Eric Clapton, Keith Richards, Bonnie Raitt, Jimmie Vaughan și Buddy Guy, care au ținut să-l omagieze.

Robert Cray band au câștigat cinci premii Grammy, au pus 15 albume în topurile Billboard, albume care s-au vândut în milioane de exemplare și au cântat pe tot globul. “4 Nights of 40 Years Live” este un moment aniversar pe care îl merită din plin.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.