Beth Hart @Sala Palatului

Au trecut  patru ani de când am scris prima dată despre Beth Hart aici. Au trecut și mai mulți ani de când am ascultat-o prima oară și am rămas cu gura căscată. Live, am apucat să o văd de-abia marți seară.

Beth Hart @Sala Palatului 2015 by Anca Coleașă

În 2011, înainte de apariția primul album cu Bonamassa, “Don’t Explain”, producătorul Kevin Shirley declara: “E mult din Janis în ea, dar e și mai mult din Etta James, doar că nu și-a dat seama încă”. Între timp, nu știu dacă și-a dat seama, dar le-a depășit pe amândouă. Și îmi asum elogiul, mi se pare mai mult decât meritat. Acum, la maturitate, Beth Hart face parte dintr-o elită artistică la care cei mai mulți doar aspiră.

Cum a fost concertul? Fabulos. Atât. Emoția și energia se transmit prea puțin prin vocabular, iar cei prezenți au fost niște privilegiați absoluți. O asemenea prezență scenică am mai văzut doar la Robert Plant, iar concertul, cu minusurile lui, a fost unul dintre momentele muzicale memorabile din viața mea, la modul absolut.

Ce a cântat, lipsurile organizării si ale sonorizării, ca și alte anecdote, contează prea puțin acum. Nu e cazul unui inventar. Pe data viitoare!

Beth Hart @Sala Palatului 2015 by Anca Coleașă Beth Hart @Sala Palatului 2015 by Anca Coleașă Beth Hart @Sala Palatului 2015 by Anca Coleașă Beth Hart @Sala Palatului 2015 by Anca Coleașă Beth Hart @Sala Palatului 2015 by Anca Coleașă

Thanks and hello: Ben & Rikkert (Mascot Label Group), Bianca Poldermans.


2 comentarii on “Beth Hart @Sala Palatului”

  1. george miu spune:

    felicitari ADI…a fost de neuitat,fenomenala chiar daca sonorizarea a fost slaba…ea poate cinta si singura,fara amplif….este de o dulceata si sinceritate captivanta.Eu am luat bilet la ora 3pm si la 4pm plecam de acasa,de pe litoral si Cel de Sus m-a ajutat ptr. ca ai nostri ca brazii au intirziat inceperea concertului…astept cu nerabdare sa revina…poate il ia si pe Joe B….blues adevarat dupa j Mayall la Sala Palatului.Adi,daca vrei sa vorbesti cu un doctor-muzician despre muzica,blues,chitari…contacteaza-ma…pupici…

    Apreciază


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.