Bârfa sfârșitului de an – Guns N’ Roses se reunesc

Se pare că da, prea multă lume o spune, prea mulți doresc acestă reunire și sunt prea mulți bani la mijloc.

Da, Appetite For Destruction rămâne cel mai bine vândut album de debut din toate timpurile (cu aproximativ 30 de milioane de unități), iar vânzările totale ale discografiei depășesc suta de milioane (chiar și Chinese Democracy a sărit de două milioane și jumătate). Da, au umplut stadioane în toată lumea și au rămas în atenția presei cu mai multe scandaluri decât muzică de trei decenii încoace, pe rețeta Madonna aplicată la trupe.

Așa că, de ce nu, să monetizăm momentul. Bârfa din târg vorbește de sume între 3 și 8 milioane pentru un concert, de o apariție ca headlineri la Coachella (festival cu reputație de reuniuni de îndelung despărțiți) in aprilie și de un turneu american cu 25 de date.

Cine ar fi de fapt acest G N’ R reunit e mai puțin clar, se dau ca siguri Axl, Slash și Duff. Nu chiar o reuniune a line-up-ului clasic, se spune ca locul lui Izzy ar fi ocupat de Richard Fortus, iar Frank Ferrer va fi pe post de Steven Adler și Matt Sorum. Dar ar rămâne Dizzy Reed la clape.

Ce va fi, cei interesați vor vedea. Le urez doar ca după ce vor fi dat $250 – $300  pe bilet să apară totuși Axl la concert. Și dacă apare, să aibă chef să cânte.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.