No Sinner – Old Habits Die Hard

No Sinner sunt de fapt Colleen Rennison, numele trupei fiind Rennison scris invers, deci nu e cazul să căutăm înțelesuri mai adânci de atât.

No Sinner

Născută și crescută în Vancouver, BC, Colleen are în spate o carieră de actriță începută la doar 7 ani, în 1994, cu filmul independent Max, urmată de multe apariții în televiziune ceea ce i-a adus și un Gemini (Emmy-urile canadiene) la 13 ani, ceea ce o face cea mai tânără câștigătoare a acestui premiu.

După o încercare de a se muta la New York pentru a studia la școala de teatru Circle In The Square, a revenit în Vancouver unde l-a întâlnit pe Parker Bossley și au început să scrie cântece, ceea ce a dus la formarea No Sinner.

În 2012 a apărut Boo Hoo Hoo, un mini-album cu nouă piese, prin labelul independent First Love Records din Vancouver. Reeditat în 2014 după ce au fost semnați de Mascot Provogue, Boo Hoo Hoo a fost primit cu entuziasm atât de critici. cât și de public.

Fast-forward până ieri, 20 mai, când a fost lansat noul album, Old Habits Die Hard. Dacă Boo Hoo Hoo avea sunetul unei fete sălbatice pe locul din spate al motocicletei prietenului ei, Old Habit Die Hard o găsesc pe aceeași fată așezată ferm la ghidonul motocicletei și accelerând, spre destinații de ea știute. Și o auzi de departe.

Comparațiile sunt facile și imediate, deoarece nu-și ascunde influențele. Colleen Rennison a crescut ascultând Nina Simone, Joe Cocker, Big Mama Thornton sau Bessie Smith.

No Sinner este o forță a naturii, un cocktail eficient de blues rock post modern și soul, eficient, ce vorbește direct sufletului ascultătorului. Fără floricele inutile, Old Habits Die Hard este deja albumul unei trupe mature de rock’n’roll.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s