Jinjer live în Fabrica

“We have balls, we will get what we want.” Asta spunea Tatiana Shmayliuk într-un interviu prezent pe DVD-ul lor, Crowd Factory, asta a  arătat din plin Jinjer pe 12 mai, în Fabrica. Și mai mult de atât.

Tatyana Shmayliuk, Jinjer 2016

O surpriză foarte plăcută de la ARTMania, seara a fost deschisă de Consequence și For My Sins, urmați de Cupola. Bulgarii sunt la al doilea album (Pandæmonium) și nu pot spune că mi-ar fi displăcut, deși nu au reușit să mă facă fan. Altfel, prestația lor a fost absolut corectă, prezența absolut ok, comunicarea cu sala prietenoasă, chiar dacă un pic poticnită.

Dar lumea venise pentru Jinjer și de asta au avut parte.

Pentru mine, ucrainenii sunt una dintre cele mai interesante trupe peste care am dat de destulă vreme încoace, iar Tatiana Shmayliuk este fără îndoială una dintre cele mai puternice și versatile voci feminine din metalul mondial.

Jinjer demonstrează din plin că a veni din Est nu este vreun impediment ca să reușești atâta timp cât ai ceva de spus și mai și știi să o faci. Amestecul lor de progresiv, metalcore, hardcore și tot ce au mai pus ei în rețeta personală este teribil de eficient, iar despărțirea de chitaristul Dimitriy Oksen nu pare să-i fi afectat, cel puțin la nivelul prestației live.

Două ore de agresiune, sofisticată dar nu mai puțin brutală, au trecut pe nesimțite și au lăsat doar sentimentul că toată lumea și-ar fi dorit și mai mult. Unde se vând biletele la următorul concert?

O galerie foto de la concert este disponibilă aici.


One Comment on “Jinjer live în Fabrica”

  1. […] a trecut nici o lună de când Jinjer ne-a vizitat. Erau deja semnați la Napalm Records și se știa că un album nou va apărea în această […]

    Apreciază


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.