Concertul The Original Blues Brothers Band își modifică data!

TOBB-poster-11oct

Evenimentul va avea loc cu o săptămână mai devreme.

Admiratorii trupei The Original Blues Brothers Band care nu doresc sa piardă șansa de a lua parte la concertul de la București, trebuie să își schimbe planurile pentru ziua de marți, 11 octombrie 2016.

Deși evenimentul urma să se desfășoare în data de 18 octombrie la Sala Palatului, reprezentanții oficiali ai trupei au anunțat modificări de ultim moment asupra întregului turneu european al trupei.

Prin urmare, promoter-ul evenimentului de la București a obținut acordul favorabil al acestora privind desfășurarea concertului The Original Blues Brothers Band cu o săptămână mai devreme, mai exact pe 11 octombrie, la Sala Palatului, începând cu ora 20:00.

Biletele achiziționate până la acest moment rămân valabile, păstrându-și poziționarea față de scenă și nefiind necesară schimbarea lor. În continuare, persoanele interesate își pot procura biletele pentru concertul The Original Blues Brothers atât online prin intermediul platformelor www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.startickets.ro și www.eventim.ro, cât și de la casa de bilete Ticketnet deschisă în Unirea Shopping Center etj.2, de la Sala Palatului, magazinele DIVERTA, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu sau agențiile TUI TRAVEL CENTER și Eurolines. Prețurile acestora variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: Cat.IV – 65 lei, Cat.III – 90 lei, Cat.II – 140 lei, Cat.I – 200 lei, VIP – 300 lei.

Promoterii concertului, Asociația Culturală Spectaculis, declară:

„Sperăm că această schimbare de dată nu va cauza probleme majore în randul persoanelor care au cumpărat deja bilete și ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Totuși, suntem mulțumiți că evenimentul de la București nu a fost inclus în lista reprezentațiilor suspendate din cadrul turneului european și ne bucurăm că am obținut acordul favorabil de a fi prezentat publicului spectator din România cu o săptămână mai devreme. Suntem convinși de faptul ca pe 11 octombrie iubitorii de muzică live vor fi prezenți la Sala Palatului într-un număr cât mai mare pentru a se bucura de o seară magnifică pe ritmul muzicii blues de calitate”.

Informatii concert:

The Original Blues Brothers Band, una dintre cele mai iubite trupe din peisajul muzical mondial, recunoscută și pentru succesul uriaș al filmului ce îi poartă numele, va face show toamna aceasta la București. Concertul legendarului grup de muzicieni americani, reprezintă o premieră pentru iubitorii de blues din Romania. The Original Blues Brothers Band au fost și sunt cap de afiș în cele mai importante festivaluri de Jazz și Blues din Europa, cum ar fi Nimes Fair în Franța, North Sea Jazz Festival în Olanda, Pistoia Blues Festival în Italia și Montreux Jazz Festival în Elveția. O experiență deosebită a avut loc în Paris, unde band-ul a oferit trei nopți de concerte sold-out fără precedent, în iubitul Olympia Theater, unde scaunele au fost scoase pentru prima dată în istoria sălii, în vederea acomodarii numărului mare de persoane.

Alaturi de Steve Cropper „The Colonel” (chitară) și Lou Marini „Blue Lou” (saxofon), doi dintre membrii band-ului original, vor fi prezenți actualii membri ai grupului, John Tropea „Smokin John” (chitară), Leon Pendarvis „The Lion” (clape), Eric Udel „The Red” (bass), Lee Finklestein „Funkytime” (tobe), Larry Farrell „Trombonius Maximus” (trombon), Steve Howard „Catfish” (trompetă), Rob Paparozzi „The Honeydripper” (voce și muzicuță), Bobby Harden „Sweet Soul” (voce) și Tommy McDonnell „Pipes” (voce și muzicuță), mari muzicieni care au colaborat cu nume internaționale, precum Eric Clapton, Ray Charles sau Patti LaBelle. În această formulă excepțională îi vom putea aplauda pe 11 octombrie, la Sala Palatului, într-un show plin de exuberanță.

Povestea trupei a început în 1976, ca parte a show-ului de televiziune american Saturday Night Live, când actorii John Belushi și Dan Aykroyd au înființat o trupă pentru câteva sketch-uri în cadrul emisiunii. Proiectul a devenit unul de sine stătător, iar doi ani mai târziu grupul a lansat primul lor album, intitulat ”Briefcase full of blues”. La scurt timp au cucerit Hollywood-ul cu filmul ”The Blues Brothers”, unde au colaborat cu nume reprezentative ale muzicii jazz, soul și blues precum James Brown, Ray Charles sau Aretha Franklin.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.