Din izolare, Mike Dawes ne aduce pantalonii lui William Shatner

Britanicul Mike Dawes face parte din noua generație de virtuozi ai chitarei acustice. Influențat de artiști ca Pierre Bensusan sau regretații Michael Hedges și Eric Roche, abordarea sa neconvențională, care desfide categorisirea într-un gen anume, i-a adus inclusiv onoarea de a fi primul chitarist acustic semnat de DiMarzio, producător de doze de chitară preferat de o pleiadă de monștri sacri ai instrumentului precum John Petrucci, Joe Satriani, Steve Vai, Steve Lukather, Steve Morse sau John 5, contribuind (alături de Larry Dimarzio și Nick Benjamin) la designul dozelor Black Angel.

Aflat în izolare undeva în Bristol, Dawes continuă lucrul la cel de al treilea său album solo, succesorul aclamatelor What Just Happened? (2013) și ERA (2017). Până la apariția albumului, avem parte de surpriza unui single de sine stătător, William Shatner’s Pants.

Doritorii pot găsi transcrierea piesei pe site-ul artistului, împreună cu MP3-ul aferent și ilustrația ce îl reprezintă pe William Shatner pierzându-și pantalonii în transporter – https://mikedawes.co.uk/product/william-shatners-pants-guitar-tab-free-mp3/

Adrian ColeașăLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.