Vader revin cu Solitude in Madness, noul album de studio

Polonia este una dintre țarile fostului bloc estic ce a rămas permanent conectată la fenomenul muzical internațional. După precursorii Kat, din Katowice, formați în 1979, și Turbo, din Poznań (1980), în 1983 în Olsztyn apăreau Vader, inițial ca o trupă de heavy metal clasic, evoluând rapid spre thrash & speed și devenind unul dintre numele esențiale ale scenei death metal poloneze de la sfârșitul anilor ‘80 încoace. Una dintre poveștile de succes ale Europei muzicale post-comuniste, Vader au reușit să obțină succesul internațional și au atras o bază de fani devotați de pe toate continentele.

Turneul aniversar de anul acesta a fost amânat, dar pe 1 mai va apărea la Nuclear Blast cel de al 12-lea album de studio, Solitude In Madness.

Înregistrat în patru săptămâni la Grindstone Studios din Suffolk cu Scott Atkins (Cradle Of Filth, Amon Amarth, Behemoth), în cursul verii anului trecut; noul album adresează solitudinea adusă de tehnologia ce ar trebui să ne conecteze mai bine, alienarea adusă de o contemporaneitate lipsită de suflet.

Primule extras de pe Solitude In Madness a fost Shock And Awe, apărut la sfârșitul lunii ianuarie și ilustrat de un lyric video.

Cel de al doilea single, Into Oblivion, a apărut pe 3 aprilie, însoțit de un clip realizat de Grupa 13.

Adrian Coleașă

Pre-order Solitude Of Madness: https://media.nuclearblast.de/shoplanding/2020/Vader/solitude-in-madness.htmlLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.