Robert Plant a lansat Digging Deep: Subterranea

Digging Deep: Subterranea este cel mai nou titlu din discografia lui Robert Plant, o compilație extrem de personală ce acoperă patru decenii de carieră solo, de la Pictures At Eleven (1982) până în zilele noastre.

Evitând cu grijă hituri evidente precum Sea Of Love sau orice de pe albumul Raising Sand (cu Alison Krauss) noul album este mai degrabă o indicație a preferințelor sale. În ipostaze foarte personale (I Believe este despre fiul său) sau politice (Great Spirit), Digging Deep este o retrospectivă proprie a carierei sale prolifice.

Acompaniat de o pleiadă stelară de muzicieni precum Jimmy Page, Buddy Miller, Patty Griffin, Phil Collins, Nigel Kennedy, Richard Thompson și complicii evidenți Strange Sensation/The Sensational Space Shifters, Plant aduce la festinul muzical și trei piese inedite – Nothing Takes The Place Of You (compoziție a lui Toussaint McCall, înregistrată pentru coloana sonoră a filmului Winter In The Blood, din 2013), Charlie Patton Highway (Turn It Up – Part 1) (de pe viitorul album Band Of Joy 2) și  Too Much Alike, spectaculosul duet cu Patty Griffin.

Digging Deep: Subterranea este disponibil la https://lnk.to/RPDiggingDeep

Adrian ColeașăLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.