King King la al cincilea album, Maverick

King King nu mai sunt un nume necunoscut pentru publicul nostru. După un debut exploziv în București, în 2018, trebuiau să revină anul trecut la Brezoi. Pandemia a amânat festivalul, așa că poate îi vom revedea anul acesta.

De fapt, îl vom revedea pe Alan Nimmo, singurul membru fondator rămas în trupa devenită acum o afacere de familie după cooptarea fratelui său Stevie, el însuși un artist solo de succes, și alături de care a scos  deja 6 albume sub titulatura The Nimmo Brothers.

În pofida situației general, sfârșitul lui 2020 a adus cel de al cincilea album de studio, Maverick, scos la propriul label, Channel 9 Music, înregistrările având loc în orașul natal al fraților Nimmo, Glasgow.

Noul album nu aduce nici o schimbare majoră de direcție ci construiește pe fundații deja foarte solide, ancorate în tradiția blues rock-ului britanic; puțin Free, o idee de Bad Company, un vârf de cuțit de Whitesnake de la începuturi, totul dus dinspre un fundament de blues într-o direcție mai classic rock. În pofida schimbărilor de componență, King King sună excepțional de coerent, fără momente de umplutură.

Primul single de pe Maverick a fost I Will Not Fall.

Cel de al doilea single a fost piesa de deschidere a albumului, Never Give In, heavy blues de înaltă clasă despre care sunt convins că va face furori live.

Maverick este disponibil la https://orcd.co/maverick.

Adrian ColeașăLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.