A Pale Horse Named Death anunță un nou album

A Pale Horse Named Death au anunțat noul album, Infernum In Terra, ce va apărea pe 24 septembrie via Long Branch Records / SPV.

Infernum In Terra este cel de al patrulea album de studio al trupei conduse de Sal Abruscato, membru fondator al Type O Negative și Life Of Agony, și a fost masterizat de Maor Appelbaum (Faith No More, Meat Loaf, Yes, Sepultura, Halford etc.) la Maor Appelbaum Mastering (California,USA), grafica fiind realizată de Kelvin Doran de la Serpent Tusk Studios (Dublin, Ireland).

” Albumul înseamnă pentru mine un nou început, să zicem o nouă filă întoarsă, cu aceeași atmosferă ca a materialelor din trecut dar cu o abordare proaspătă, cu mintea deschisă,” spune liderul trupei Sal Abruscato. „Nu există concepte anume, atinge câteva subiecte personale din viața mea, interesul meu în artele întunecate, faptul că pentru a avea lumină trebuie să avem întuneric, care să echilibreze totul. Cu ziua vine și noaptea, cu raiul este și iadul, în acest moment lumea pare să fie într-un loc foarte întunecat, de unde și titlul albumul ‘Infernum In Terra’. Este un album foarte întunecat, dar întotdeauna am scris muzică întunecată care să aline un suflet întunecat!”

Infernum In Terra este disponibil pentru precomenzi AICI!
A Pale Horse Named Death au anunțat și premiera primului single, Believe In Something (You Are Lost), pentru 28 mai,single-ul putând fi pre-salvat AICI!

Sal Abruscato / A Pale Horse Named Death @Metal Gates Fest 2019, by Anca Coleașă

Photo by Anca Coleașă

Sal Abruscato s-a născut în Brooklyn, NY și a început să cânte la tobe de la vârsta de 10 ani. Co-fondator al Type O Negative, alături de Peter Steele, a apărut pe Slow, Deep & Hard, Origin Of The Feces, Bloody Kisses și pe diverse compilații și coloane sonore. Sal a fost toboșarul Life Of Agony ți a cântat pe River Runs Red, Ugly, River Runs Again, Broken Valley și A Place Where There’s No More Pain. Alte poiecte includ Supermassiv & My Mortality. Este vocalistul, compozitorul și chitaristul A Pale Horse Named Death.

Pe A Pale Horse Named Death i-am văzut în București în prima zi a celei de a treia ediții a festivalului Metal Gates, din 2019, cronica zilei fiind disponibilă AICI, iar galeriile foto la la https://tinyurl.com/rb6nxd6 și la https://tinyurl.com/sudw8v8.

Adrian ColeașăLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.