Concert Akral Necrosis în Quantic Club. "The Greater Absence", prezentat integral

Akral Necrosis aderă la primul val din sezonul mult așteptat de evenimente live, cu un concert ce va avea loc pe 10 iunie, în grădina de vară a clubului Quantic. Blackerii bucureșteni pregătesc un setlist care cuprinde în iîntregime ultimul lor album „The Greater Absence”.

Biletele pot fi achiziționate la urmatorul link: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-akral-necrosis-in-quantic-club-the-greater-absence-prezentat-integral-63361/

Bilete sunt puse în vânzare online în rețeaua iabilet.ro la prețul de 50 de lei. Strict în limita disponibilității*, acestea vor putea fi achiziționate fizic la intrarea în zona de concert la prețul de 60 de lei.

După ce în toamnă s-a numărat printre ultimele trupe care au mai putut concerta în București înainte de reinterzicerea evenimentelor publice, în 2021 Akral Necrosis dezgheață starea de fapt și se întoarce pe scenă pentru a oferi fanilor experiența completă a celui mai recent album.

„The Greater Absence” este al treilea și cel mai lung material din istoria Akral Necrosis, având o durată de ascultare de peste o oră. Albumul a fost primit cu recenzii foarte favorabile atât în România, cât și în străinatate ș este considerat de vocea grupului, Octav Necrosis, ca fiind cel mai complex material lansat de trupă până în momentul de față, atât muzical, cât și liric.

Joi, 10 iunie, fanii metalului extrem și în special cei ai black-ului sunt așteptați în Quantic Club pentru o seară (pre)destinată să pună punct marii absențe a concertelor live. Trupa care va urca pe scenă alături de Akral Necrosis va fi anunțată curând.

“The Greater Absence” poate fi ascultat pe toate platformele de streaming.

Pagina de FB a evenimentului: https://www.facebook.com/events/120580180077263/

* Evenimentul se organizează respectând toate normele în vigoare la data la care are loc acesta. Regulile de participare vor fi anunțate și completate pe măsură ce vor fi anunțate de autorități.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.