B.U.G. Mafia concertează pe 29 iulie la Romexpo

Pe 29 iulie vă așteptăm la Romexpo în aer lliber la un concert B.U.G. Mafia iar primele bilete au preț earlybird. Evenimentul va respecta normele epidemiologice în vigoare la momentul respectiv.

„S-a stabilit” și „s-a demonstrat” din nou anul trecut că suntem #CeaMaiTareTrupa si #CeiMaiTariFani, când am făcut împreună cel mai mare headline show din pandemie în România.

Prin urmare nu e nevoie să mai spunem asta încă o dată într-un text prea serios, trecem la ce e important.

Vineri, 29 Iulie, vă așteptăm iar la Romexpo (Parcarea C), să facem haos după încă un an de restricții. Pregătim un concert B.U.G. Mafia așa cum v-am obișnuit, cu o producție masivă, cu ecrane mari și conținut video pe toată durata showului, cu multe hituri și bineînțeles cu mulți dintre voi, fanii Mafia, alături de noi.

Biletele se găsesc pe bilete.bugmafiaoficial.ro și în rețeaua iaBilet.ro.

Accesul fanilor va fi permis în baza regulilor ce vor fi în vigoare la data respectivă. Există posibilitatea ca organizatorul să fie obligat de lege să vă solicite la intrare dovada unui test pentru COVID-19, a vaccinării sau a existenței anticorpilor.

Vă mulțumim tuturor pentru susținere și ne vedem la Romexpo!

#CeiMaiTariFani #MaiMultiDecatArmata #BUGMafia

Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Recomandăm ca persoanele sub 18 ani să fie însoțite de un adult.

Biletele au următoarele prețuri earlybird Cat C 79 lei, Cat B 99 lei, Cat A 129 lei (în fața scenei)

Numărul biletelor din Cat A și Cat B este limitat la 2.000 de bucăți pentru fiecare categorie.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Recomandăm fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor pune la dispoziție suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile. Recomandăm totuși să veniți la concert din timp și nu înainte de ultima trupă. Este normal ca la orele de vârf, fix înainte de intrarea pe scenă a trupei când se atinge capacitatea maximă a locației, barurile să se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămânii înainte de concert. Accesul cu umbrele este interzis.

Vă rugăm consultați programul final cu 3 zile înainte de eveniment pe bestmusic.ro și pe Facebook event.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by KISS FMLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.