Candlemass – Death Thy Lover

În 2016 se aniversează 30 de ani de la lansarea unui album esențial pentru nu numai pentru doom, dar și în general pentru metalul anilor ‘80 – Epicus Doomicus Metallicus. albumul de debut Candlemass.

Candlemass 2016 by Beatrice Edling

Photo by Beatrice Edling

Candlemass spuseseră că Psalms For The Dead (2012) va fi ultimul lor album. Din fericire, nu s-au ținut de cuvânt și pe 3 iunie vă apărea la Napalm Records un EP cu patru piese noi, Death Thy Lover, ca să coincidă cu aniversarea.

Mats Levén, “noul” vocalist cu un CV impresionant apare în fine pe înregistrări de studio și în general, EP-ul îmi place. Are un singur defect; ca orice EP, e prea scurt și nu pot decât să sper că va fi urmat de un album.

Death Thy Lover a fost piesa aleasă pentru primul lyric video, o piesă catchy, care are cu siguranță cel mai mare potențial de a plăcea unei audiențe largi. Celelalte trei piese, Sleeping Giant, Sinister N Sweet și The Goose sunt mult mai doomy, mai aproape de ceea ce așteptam când am început să ascult EP-ul.

Până la urmă, sunt primele înregistrări Candlemass apărute de patru ani încoace și sper că un semn bun pentru ceea ce urmează.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.