Metalhead Meeting 2014

A fost și Metalhead Meeting 2014. Partea întâia, pentru că urmează și continuarea de toamnă.

Metalhead Meeting 2014

Recunosc că am luat biletele în primul rând pentru Moonspell și pentru mine ei au fost headlinerii. Tot aud reproșul că își pierd fanii pe drum din cauza schimbărilor muzicale prea dese și prea radicale. Habar n-am, pentru mine setul a sunat foarte unitar, chit că a acoperit toate perioadele trupei. Din punctul meu de vedere, ar trebui să stea acolo sus, alături de Paradise Lost & Co, nu mi se par cu nimic mai prejos. Ghinionul lor că provin dintr-o țară prea mică, prea amărâtă și prea la marginea scenei metal europene.

Am ajuns hotărât să-i plac pe Arkona. Din păcate nu m-au convins. Cum nu m-au convins nici Sepultura, în pofida bombardamentului sonor.

O notă foarte mare pentru organizare, mă bucur că mă simt tot mai des ca la concertele de afară. Am intrat repede, fără să mă simt controlat ca un potențial infractor periculos, deși nu s-a făcut rabat la securitate. Am avut acces rapid oriunde în incintă, lucrurile chiar erau organizate de cineva care le gândise, de la casele cu jetoane la punctele de hidratare (a fost cald, dom’le), atmosferă plăcută, toate bune și frumoase, chiar dacă sectorul toalete suporta îmbunătățiri.

Black Hawk Security sunt singura firmă de securitate care știe ce se întâmplă la un concert și cum să gestioneze situațiile tipice. Mi-aș dori enorm să fie prezenți la toate concertele posibile, dacă alții nu sunt în stare să fure meserie de la ei. Mi s-a părut amuzant de normal să vină un amic stupefiat peste mine, “băăăă, e unu’ de la pază care îi ajută p-ăștia la crowd surfing”. I-am spus să stea liniștit, o să-l vadă și dând din cap. Cred că știm cu toții despre cine era vorba.

Să ne vedem cu bine la toamnă!

PS: Ca de obicei, pozele sunt în pagina de Facebook a blogului.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.