Body Count numără din nou victime

Au trecut opt ani de la ultimul album, “Murder 4 Hire” și 22 de la debut. Din membrii originali, au rămas doar Ice-T și chitaristul Ernie C.

Deși Ice-T este cunoscut mai mult ca rapper, a fost mereu interesat de rock, printre trupele cu care a fost crescut de vărul Earl numărându-se Black Sabbath și Led Zeppelin. Mai târziu, când lansa Body Count, cita nonșalant nume ca Napalm Death și Slayer.

“Cop Killer” a produs un scandal monstruos și i-a consolidat reputația de individ dubios, periculos și de evitat. E foarte adevărat că are gura mare și nu ezită să-și susțină părerile de multe ori incomode. Pe de altă parte, eu nu pot decât să îi apreciez franchețea și atitudinea.

În plus, este genul de om care se implică în proiecte sociale, comunitare și de caritate fără să-și facă vreodată reclamă cu ele.

“Manslaughter” este cel mai nou album, de-abia al cincilea din istoria agitată a trupei.

Nu sunt multe de spus, e un album tipic Body Count. Aceeași furie, direct în față, la un nivel de ferocitate comparabil cu debutul lor. Cei care îi plac vor fi încântați, ceilalți își vor vedea de treabă. Mai bine așa, nici o șansă să fie ascultați prin birourile corporațiilor. Poate anecdota albumului, reînregistrarea “99 Problems”, pe care lumea o crede piesa lui Jay-Z. Nu, pisi, este Ice-T și nu e vorba despre căței și alte chestii drăguțe.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.