Jim Campilongo & câștigați chestii!!!

Jim Campilongo este genul de chitarist ascultat mai ales de alți chitariști. El însuși un mare fan al regretatului Roy Buchanan, este aclamat ca un maestru al Telecaster-ului. Moștenitor spiritual nedeclarat al lui Buchanan, și-a dezvoltat un stil propriu, o voce aparte, care se bazează atât pe tehnică, cât și adâncime emoțională, în care se amestecă blues, jazz, country și rock.

Compozitor de muzică instrumentală, autor de materiale didactice și redactor la Guitar Player Magazine, Campilongo este o celebritate în lumea muzicienilor și a pasionaților de chitare. Prea puțin în lumina reflectoarelor, cu excepția dăților când se alătură vreunui star, precum Norah Jones, de exemplu.

TrueFire, platformă online de cursuri muzicale, scoate la concurs o chitară Fender Telecaster semnată de mâna lui Jim pentru a promova noile cursuri online prezentate de el, “Sonic Tele”. Valoarea declarată a premiului este de $2,000, deci click pe poza de mai jos pentru pagina concursului, like, share și ce mai cer oamenii ca să vă înscrieți în concurs. Baftă!

mastLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.