How’d A White Boy Get The Blues?

Bună întrebare, mai ales când te-ai născut Ted Horowitz în Bronx. Și totuși așa s-a întâmplat, iar Theodore Joseph a devenit Popa Chubby, bluesman pur-sânge.

A cântat blues toată viața, influențat mai ales de Jimi Hendrix și Cream, chiar dacă în tinerețe a fost și chitarist pentru poetul punk Richard Hell.

Primele albume le-a scos singur, pe propriul label, Laughing Bear, până când a semnat cu Sony/Okeh, în 1995. “Booty And The Beast” a fost produs de Tom Dowd, care lucrase cu Aretha Franklin, Ray Charles și Wilson Pickett.

Fast forward până în prezent, când Popa Chubby a devenit o prezență impunătoare, nu doar la propriu. Un total de 23 de albume, 3 dvd-uri live și o carieră de succes pe ambele maluri ale Atlanticului, toate marcate de propria lui marcă de hard swinging blues rock după cum singur își descrie muzica.

Anul trecut a ieșit cel mai nou album, “Universal Breakdown Blues”.

“Universal Breakdown Blues” este un exemplu de blues rock urban modern, care reflectă energia prestațiilor live ale lui Popa Chubby. Un party la care suntem invitați cu toții!

Sau cum singur spune, “This is the blues now. It’s the people’s blues. The blues belongs to the people and I get to sing it.”Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.