Dope își continuă drumul

Industrial metal-ul nu este chiar cel mai în vogă curent muzical. Sigur, Rammstein; Marylin Manson sau Nine Inch Nails strâng o mulțime de oameni, dar genul și-a atins apogeul în a doua jumătate a anilor ‘90.

Înființați în 1997, în Chicago, Dope sunt una dintre trupele industriale care poartă steagul în continuare. Influențați atât de Ministry și Skinny Puppy, cât și de trupele de hard rock, nu au căzut în păcatele muzicale ale valului nu metal.

DopeConduși de Edsel Dope, trecând prin schimbări de componență aproape de la un album la altul, n-au umplut niciodată stadioane, dar au avut succes. Albumele s-au vândut rezonabil de bine, piesele s-au dat la radio și au apărut pe coloanele sonore ale unor filme cu succes de casă (Debonaire pe The Fast And The Furious) sau în jocuri (Nothing For Me Here în Guitar Hero III: The Legends Of Rock).

Anunțat încă din 2011, cel de-al șaselea album de studio, Blood Money, ar fi trebuit să apară în martie anul acesta. Între timp, termenele s-au decalat iarăși, se vorbește despre 2015, dar zilele trecute a ieșit în fine un clip, Selfish, la cinci ani după albumul anterior, No Regrets.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.