Beth Hart, mai bine decât acasă

Beth Hart nu s-a simțit niciodată mai bine. Și-a depășit dependețele și pare să înflorească. Muzical și spiritual sună mai bine decât oricând pe noul album, Better Than Home.

Beth Hart - Better Than Home

Mascot Records, casa ei de discuri, îi descrie cel de-al optulea album de studio, ce va apărea pe 13 aprilie, ca pe cea mai introspectivă realizare a ei de până acum.

“Merge până în adâncul sufletului ei, arată dureri teribile din trecut, probleme de familie și demoni personali, lupta cu ei și modul în care i-a folosit ca să găsească frumusețe adevărată.”

Nu s-a temut vreodată să-și expună vocea interioară intimă, într-o expunere exhibiționistă de-a dreptul masochistă. Și așa a reușit să-și atingă publicul la un nivel extrem de personal.

Dincolo de colaborările celebre cu Bonamassa, Slash sau Jeff Beck, probabil că secretul succesului său stă tocmai în această dezgolire publică aproape indecentă, dacă n-ar fi înduioșătoare. Poate pentru că este autentică 100%.

Iar acastă voce interioară nu face decât să-i alimenteze deja legendara voce exterioară. Rafinată de experiență, este un instrument precis și extrem de puternic, pus în valoare mai bine cu fiecare material nou pe care îl scoate.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.