Robben Ford – Into The Sun

Ultimii ani au fost prolifici pentru unul dintre cei mari chitariști contemporani, Robben Ford.

Când avea 18 ani, Charles Ford Band (trupa formată împreună cu frații săi) era angajată să cânte cu Charlie Musselwhite, apoi înregistrează două albume, The Charles Ford Band și Discovering The Blues.

Urmează participarea lui Robben la două albume alături de Jimmy Witherspoon, Live și Spoonful, iar alăturarea la LA Express îi aduce colaborări live și de studio cu George Harrison și Joni Mitchell.

Cariera solo începe oficial în 1976 cu The Inside Story, ceea ce nu l-a împiedicat să colaboreze cu nume atât de diverse precum Miles Davis sau KISS.

Nominalizat de 5 ori la Grammy, ultimii ani au adus două albume, Bringing It Back Home (2013) și A Day In Nashville (2014) și o întoarcere la rădăcini.

Această etapă nostalgică terminându-se, 2015 aduce un nou pas înainte, Into The Sun.

Ford este extrem de mândru de această nouă creație, în opinia sa unul dinte cele mai bune momente discografice ale carierei sale, mai ales că aduce și o serie de colabprări notabile – Warren Haynes, Sonny Landreth, Robert Randolph, Keb Mo, ZZ Ward și Tyler Bryant.

Nu mai e chiar atât de mult până pe 23 martie când va apărea și va fi urmat evident de un turneu american și apoi prin Europa de Vest.

Și mă întreb și eu, dacă s-a găsit cineva să-l ducă în Kosovo, chiar nu se găsește nimeni să ni-l aducă în București? Sau Cluj, sau Timișoara, sau… sau… sau…Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.