Ibanez relansează electricele Talman

Talman a fost o serie de chitare electrice solidbody, produse de Ibanez între 1994 și 1998, care a avut și două modele semnătură semnificative, Paul Gilbert și Noodles (Offspring)

În ultimii ani, titulatura a fost rezervată unei serii de electro-acustice (extrem de cool de altfel, sper să nu dispară).

Iată că acum reapare o serie de electrice solidbody cu același nume, în variantele Standard .și Prestige, deocamdată anunțate doar pentru Statele Unite. O incursiune Ibanez în teritoriul Fender (trimiterea la iconicele Stratocaster și Telecaster este evidentă nu numai vizual) este ceva neașteptat, cel puțin pentru mine.

Detalii constructive complete, (mult) mai multe amănunte și niște aluzii tonale, în video-ul promo. Și nu, prezentatorul nu este Steve Lukather, ci Emery Fry, un chitarist foarte bun și un om foarte fain pe care am avut plăcerea să-l cunosc pe vremea când lucra la Fender USA. Cât despre asemănarea cu Lukather, mi-a povestit amuzat de câte ori a fost oprit prin aeroporturi de doritorii de autografe, pe care a fost nevoit să-i dezamăgească.

Cheers!Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.